Карам алфата от подписа, вътрешен фейслифт. Един дразнещ проблем има, че дрънкат копчетата за ел. стъкла, най-вече тези на шофьорската врата, все пак са 4, при пусната музика се чуват и също придрънкват при определени обороти на двигателя. Някой има ли идея как да ги излекувам?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дрънчащи копчета ел. стъкла
Collapse
X
-
аз го реших така:демонтирах ги,имат от двете страни по едно чопче,което ги фиксира да си стоят на местата,при мен бяха се откъртили,закрепих ги както трябва да са,хванах с клещи една игла,нагрях я със запалка и малко над чопчетата направих дупки,през тях прокарах част от кламер и ги закривих.след това с малко по голямо усилие ги върнах на местата им и вече няколко месеца нямам грижи,стегнати са и работят перфектно,за съжаление нямам снимки на манипулацията.
Comment
-
Аз ги направих така.
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=54399Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
-
Това беше първото което направих по 166. Първо си правех снимките и описанията за мен, защото се забравяпосле реших да ги публикувам.
Копчетата още работятLast edited by lordliness; d.m.y г., 21:35.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
-
С времето явно се чупят страничните пъпки на въпросните копчета. Разглобяват се внимателно, за да не изпадат парченцата с пъпките им, които се чупят, после внимателно с тънка пинцета се лепят с цианакрилатно лепило или друго подобно, след някоя друга минута може се сглобят пак внимателно, за да не се отчупят наново. Може използвате операцията, за погледнете и контактите на копчетата, има някои понагоряли и да се почистят с контактен спрей.
Comment
-
Раз пробива се с нагорещена топлийка, изрязва се по размер и си остава там!
Става много добре (на който му се заиграва) определено се продават толкова коли на части и тези копчета се намитат за дребни пари!
Тва с топлийката ако ми седи още и го намеря ще го снимам!sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
Comment